Maska me majdanoz, e mrekullueshme për fytyrë

Kushtet klimatike i bëjnë dëm lëkurës tonë gjatë gjithë vitit. Në dimër, i ftohti dhe era e dëmtojnë lëkurën jashtëzakonisht shumë, ashtu sikur në verë rrezet e dmëshme UV, që e bëjnë edhe më të…