Shperndaje në Facebook.

129 vjeçe/ Gruaja më e moshuar në botë: S’kam parë një ditë të bardhë në jetën time

Qeveria ruse ka deklaruar se ka gjetur gruan më të vjetër në rruzullin tokësor. Sipas tyre, ajo është 128 vjeçe dhe thotë se nuk ka parë asnjë ditë të bardhë në jetën e saj.

Nëse Koku Istambulova është me të vërtetë 127-128 vjeçe, kjo do të thotë se ka jetuar edhe gjatë mbretërimit të Carit Nichola II.

Ajo mund të ketë qenë rreth 55 vjeçe kur ka përfunduar Lufta II Botërore dhe 102 vjeçe kur mori fund Bashkimi Sovjetik, disa vite më parë.

Në pasaportën e saj shkruhet se ka lindur më 1 Qershor 1889

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close