Shperndaje në Facebook.

29-vjeçari nga Skrapari që ka jetuar gjithë me bullizëm: Kurrë nuk kam pasur një të dashur

Në televizonin Klan, në reality show-n e quajtur “Doktor Plastik” një i ri 29 vjeç është bërë protagonist.

Ai tregon që në moshën 14-vjeçare u transferua në Tiranë bashkë me familjen e tij dhe filloi shkollën e mesme në kryeqytet.

Që i vogël është përballur me bullizëm nga të ashtuquajturit shokët e tij për shkak të hundës dhe veshëve që ishin një problem për Oltionin.

Dëshira e tij më e madhe që i riu kishte ishte të njihte ndonjë vajzë sepse ai kurrë nuk ka pasur ndonjë të dashur.

Me siguri pas suksesit të operacionit I riu do të ketë mundësi t’I realizojë dëshirat e tij.

Bullizmi është një fenomen mbarë botëror dhe një plagë e rëndë edhe e shoqërisë tonë.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close