Shperndaje në Facebook.

As mos gaboni të pijni çaj rusi ose kafe në syfyr, ja arsyeja

Shumë njerëz në gjithë botën agjërojnë muajin e shenjt të Ramazanit. Në Kosovë agjerohet rreth 18 orë.

Por si duhet të ushqehemi në syfyr dhe iftar si dhe a duhet të përdoret çaji i rusit?

Shikojeni videon dhe mësojeni se si duhet

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close