Shperndaje në Facebook.

As silikon, as lakuriqësi/ Njihuni me femrat më të bukura shqiptare

Studimet e fundit tregojnë se ka gjithnjë e më shumë femra, të cilat janë të bukura, kanë stil, bëjnë karrierë, dhe po ashtu fitojnë famë në një kohë shumë të shkurtër. E njëjta gjë ka ndodhur edhe në Shqipëri. V

ajza të reja, shumë të bukura kanë arritur të bëhen shumë të njohura dhe të pëlqyera për publikin në një kohë rekord. E kjo sigurisht falë bukurisë, hireve të tyre.

Besoj se jemi të gjithë dakord që gjatë kohët e fundit ekranet shqiptare dhe po ashtu rrjetet sociale kanë qenë të mbushura plot me vajza të bukura, aq sa është e vështirë t’i listosh të gjitha.

Vajza të reja, shumë të bukura , me operacione apo pa, kanë arritur të bëhen shumë të njohura dhe të pëlqyera për publikun në një kohë rekord.

Pavarësisht se koncepti i bukurisë sot ‘selikonizuar’ ende ka femra të cilat janë të bukura se të tilla kanë lindur.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close