Shperndaje në Facebook.

“Atë natë ishte kapriçioz dhe nuk mund ta qetësoja. Dola nga dhoma për një moment dhe kur u ktheva, pashë motrën e tij dhe atë që po bënte… Nuk mund ta besoja!”

“Dua t’ju tregoj këtë video, sepse dua që ju të jeni dëshmitarë të një prej skenave më të pabesueshme dhe të admirueshme që kam parë ndonjëherë në jetën time dhe nuk them sepse personazhet janë vajza dhe djali im! Për gjashtë javët e fundit jam bërë nënë e binjakeve, një djalë dhe një vajzë. Çfarë, ju siguroj, nuk është e lehtë, por unë nuk do të ndryshoja asgjë në botë.

Ai djalë i vogël, atë natë, ishte kapriçioz dhe qante vazhdimisht. Por mësova diçka thelbësore! Dola një sekondë nga dhoma dhe kur u ktheva tek ai, nuk mund t’i besoja sytë!

Motra e vogël ishte pranë tij dhe e kishte vënë gishtin e saj afër gojës së tij … ndërkohë që ndiente ngrohtësinë e tij, ai filloi të thithte gishtin e saj të vogël dhe u qetësua, shkruan ShkodraNews. Isha e ngazëllyer në një mënyrë të papërshkrueshme!”.

Shikoni videon:

Kjo nënë e ka publikuar atë në internet me synimin për të emocionuar botën.

Megjithatë, ajo e gjeti veten gjithashtu duke pranuar kritika. Shumë i kanë thënë asaj se të sapolindurit në 6 javë as nuk kanë kontroll të gjymtyrëve dhe se kjo është një rastësi e thjeshtë. A e dini se çfarë mendojmë? Ndoshta është edhe kështu, por këto janë 40 sekonda të bukura të dashurisë së pastër!

Se lidhja midis binjakeve është e veçantë dhe zgjat përgjithmonë, është e njohur dhe provuar. Ata thuhet se janë në gjendje të përjetojnë dhimbjen dhe emocionet e tjetrit, të ndiejnë ndjenja të përbashkëta, të ndjejnë kur diçka po shkon keq me tjetrin, edhe nëse janë larg, madje edhe nëse rriten.

Një lidhje e veçantë midis dy vëllezërve!

A ju pëlqeu video? Më bëri të buzëqesh dhe preku zemrën time!

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close