Shperndaje në Facebook.

Burri habitet që gjeti vezët misterioze në kopshtin e tij, pastaj kur i mori në dorë, nga njëra prej tyre doli një …

Ndërsa duke u kujdesur për lulet e tijme kujdes.

Vezët ishin të bardha, të vogla dhe kur mori disa vezë dhe i mbajti në dorë, pa se ishin afërsisht në të njëjtën madhësi si një kikirik dhe ata kurrë nuk i kishte parë në kopshtin e tij para kësaj dite.

Sa më afër i shikoi, aq më shumë nuk mund t’i besonte syve.

Ndërsa i mbante në dorë, ata filluan të plaseshin dhe të thyheshin.

Disa nga vezët kishin një pamje të zbrazët, por një nga vezët filloi të tregonte shenja aktuale të jetës.

Një luzmë e vogël e bëri rrugën e saj jashtë vezës dhe përshëndeti atë njeri.

Ishte një hardhucë foshnjë. Hawaii është e mbushur me lloje të ndryshme hardhucash.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close