Shperndaje në Facebook.

Dashnorja i tregon gruas se i shoqi e tradhton me të, reagimi i saj është i habitshëm

Thuhet se tradhtia në çift ndodh kur ndjenjat kanë mbaruar në një martesë apo edhe kur gjërat bëhen monotone.

Justifikimet nga femrat dhe meshkujt të cilët e kanë provuar diçka të tillë janë nga më të larmishmit, por akoma më e rëndë është kur personi i tradhtuar në çift është në dijeni të pabesisë që po i bën partneri dhe vazhdon të qëndrojë me të për arsye të ndryshme.

Një rast i ngjashëm është rrëfyer nga një vajzë e cila shprehet e indinjuar për situatën që po i ndodh kushërirës që saj.

Sipas atyre që rrëfen vajza, dashnorja e burrit të kushërirës së saj i ka shkruar kësaj të fundit duke i rrëfyer se i shoqi e ka tradhtuar me të disa herë, por i bën apel që të mos e lërë.

Ajo më pas i rrëfen kushërirës së saj se megjithëse i shoqi e pranoi tradhtinë, nuk ka ndërmend të ndalojë aty.

E kushërira i kërkon ta lërë, por ajo i thotë se nuk mundet, megjithëse tradhtia nga ana e të shoqit ka ndodhur edhe të tjera herë.

E revoltuar ajo i kërkoi emrin e vajzës që ta sqarojë të mos merret më me burrin e kushërirës së saj, por ajo nuk ia jep pasi ka frikë nga i shoqi.

Situata e mëposhtme mund të gjykohet nga këndvështrime të ndryshme.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close