Shperndaje në Facebook.

Dëshmia e gruas që shëroi të ëmën nga kanceri: Ajo e ndan edhe me ne mjekimin

Një grua ka ndihmuar nënën e saj për të mposhtur këtë lloj kanceri në mënyrë natyrale.

Dëshmia e saj:“Nëna ime kishte vuajtur me një lloj kanceri të lëkurës për 3 vjet. Ajo kishte një formë më pak agresive të kancerit që konsiderohet jo kërcënuese nga industria mjekësore, në dallim nga forma më e keqe e kancerit të lëkurës e njohur si melanoma. Qeliza basale fillimisht filloi si një lezion i vogël i kuq në kurorën e kokës së nënës sime. Kishte gjakderdhje herë pas here. Madhësia e kokrrës vazhdoi të rritej gjithnjë e më shumë.

Pas 3 vitesh, nëna ime vendosi të shkonte tek mjeku.Në konsultimin fillestar, dermatologu thoshte: “Nuk ka shërim, por ne mund ta heqim atë në mënyrë kirurgjikale”.Vendosa të shfletoj në Google për të parë një zgjidhje natyrale, për sëmundjen e mamasë sime, e cila nuk gjeti zgjidhje edhe pas operacionit. Kanceri nuk mund të lulëzojë në një mjedis alkalik dhe kjo është pikërisht ajo që soda e bukës bën.

Ajo filloi përdorimin e vajit të kokosit në vend të ujit, sepse vaji i kokosit i papërpunuar, ndihmon në rigjenerimin e qelizave të lëkurës. Ajo miksoi sodën e bukës me vajin e kokosit dhe e aplikoi në zonën e prekur.

Pas 2 aplikimeve, zona e prekur u qetësua dhe nuk pati gjakderdhje. Pas tre ditësëh qeliza bazale ishte zhdukur plotësisht dhe nuk kishte më gjakderdhje.

Si ta bëni vetë mjekimin dhe të ndaloni kancerin e lëkurës:

Do t’ju duhet:

Vaji i papërpunuar kokosi

Sodë buke

Polisporin Triple 3 Antibiotik, ose ndonjë vaj tjetër antibiotik që aplikohet gjatë natës

Përgatitja dhe përdorimi:

Bashkoni një lugë sodë buke me një lugë vaj kokosi. E miksoni derisa të bëhet një pastë homogjene. E ngrohni pak dhe i shtoni një lugë gjelle të nxehtë. Më pas aplikojeni në zonën e prekur.

Gjithsesi gjeni sa më shumë informacion që duhet dhe pastaj konsultohuni me mjekun tuaj për të filluar këtë trajtim natyral!

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close