Shperndaje në Facebook.

Djali që kishte fiksim i ulet pranë, vajza nuk përmbahet dhe bën reagimin që se keni parë kurrë

Me siguri u ka ndodhur që kur keni afër fiksimin tuaj ngrini në vend dhe nuk dini çfarë të thoni. Kjo është normale, por reagimi i kësaj vajze kur “dashuria e pamundur” i është ulur pranë po “thyen” rrjetet sociale.

Adoleshentja ka reaguar në mënyrën më qesharake të mundshme, kur kuptoi se djali që kishte fiksim ishte ulur pranë saj. Ajo u bë nervoze dhe e kaloi turpin e jetës duke bërtitur.

Faza e adoleshencës është mosha kur shfaqen hormonet dhe ndenjat për seksin e kundër dhe kjo ndjesi shpeshherë nuk menaxhohet siç duhet duke na bërë edhe qesharakë.

Në video do shikoni vajzën e cila ulëret dhe fsheh kokën pas perdes së urbanit, kur djali i “ëndrrave” i ulet pranë gjatë një udhëtimi ekskursion të shkollës në Filipine.

Miqtë e vajzës, mes tyre edhe ata që regjistrojnë videon, nuk ndalojnë të tallen me reagimin qesharak të vajzës dhe të djalit që sa herë vajza ulëret ai mundohet të intensifikojë emocionin.

Kjo video në Facebook tashmë ka më shumë se 1.3 milion shikime dhe është shpërndarë më shumë se 11.000 herë. Ajo gjithashtu ka më shumë se 6,000 komente dhe regjistron rreth 13,8000 ndërveprime. Po mendimi juaj cili është?

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close