Shperndaje në Facebook.

Donin t’i merrnin 2 vajzat, Gëzimit i bëjnë sot surprizën e madhe

Gëzim Abduli i preku të gjithë me historinë e tij në “Dua të të bëj të lumtur” ku një çift pastorësh kërkonin të birësonin vajzat e tij meqënëse ai nga varfëria i kishte çuar në jetimore.

Gëzimi tregoi një karakter të fortë dhe nuk pranoi që t’ja merrnin vajzat, veprim që u duartrokit nga shumë qytetarë.

Pak ditë pasi i preku të gjithë me gjestin e tij, Gëzimi ka marrë surprizën e madhe.

Siç njofton Hoxha i mirënjohur, Ahmed Kalaja, sot Gëzimit i është ofruar një vend pune me kontratë 5 vjeçare.

Njoftimi i Hoxhës Ahemd Kalaja:

Surpriza e pare.

Gezimi qe gezoi te gjithe njerezit me qendrimin e tij fisnik mbylli nje kontrate pese vjeçare pra per 5 vite per 40 000 leke afersisht 300 euro kjo neto plus kesaj edhe me siguracione te paguara 7625 leke. Me interesant eshte fakti se donatori nuk deshiron te behet i ditur; Allahu e bekofte.

Sapo kemi filluar. Zot mos u perdorte emri yt per tu ndare familjet; prinderit nga femijet; Zot emri yt u perdorte per dashuri e bashkim. Amin! Zoti im bashkoje kete familje edhe çdo familje qe prinderit edhe femijet nuk bashkohen per arsye qe nuk jane arsye. Amin.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close