Shperndaje në Facebook.

Dy bashkëshortet e Milaim Zekës janë shoqe, ja çfarë i shkruajnë njëra tjetrës

Albana ishte bashkëshortja e parë e deputetit Milaim Zeka. Martesa e tij e parë dhe tri vajzat e tyre janë përmendur shumë herë nëpër media.

Tani, deputeti Zeka është i martuar me Edlirën, me të cilën poashtu ka dy vajza. Zeka është shprehur shumë herë i lumtur pranë bashkëshortes, duke thënë se ende ruan edhe raporte të mira me ish bashkëshorten.

Madje, dy bashkëshortet e tij edhe ato kanë raporte të mira me njëra tjetrën. Këtë e dëshmojnë komentet e tyre në Facebook.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close