Shperndaje në Facebook.

Dyshonte se burri e tradhtonte, s’u beson syve kur sheh ç’bën ai me 16-vjeçaren

To Catch a Cheater” është një prej grupeve më të njohura në rrjetet sociale për kamerat kurth të zbulimit të tradhtive dhe këtë herë një grua ka qenë protagoniste.
Prej kohësh, ajo dyshonte se burri i saj e tradhtonte dhe për këtë i vendos një vajzë 18 – vjeçare, e cila hiqet sikur është 16 dhe kupton se burri tregohet i interesuar pas saj.Gruaja shokohet teksa sheh gjithçka nga kamerat, ndërsa burri kur e ka kuptuar që është kamera e fshehtë nuk ka reaguar mirë.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close