Shperndaje në Facebook.

E moshuara rrëzohej shpesh nga karroca, familja bën zbulimin shokues nga kamera e fshehtë

Një grua e moshuar 98-vjeçare Minnie Graham e kaloi vitin e fundit të jetës në një shtëpi për të moshuar në Garland, të Texas. Një ditë e moshuara iu ankua familjarëve se keqtrajtohej.

Minnie akuzonte infermierët se e keqtrajtonin, por mbesa e saj nuk e besonte.

Punonjësja e qendrës tha se Minnie binte shpesh nga karroca dhe dëmtohej.

Kështu që ajo vendosi një kamerë të fshehte në dhomën e saj, deri kur bëri zbulimin e tmerrshëm.

Minnie nuk binte nga karroca e saj, ku punonjësit e shtynin dhe godisnin, e kapnin prej flokësh.

Mbesa e të moshuarës e bëri publike historinë, duke ftuar që të gjithë që të ndajnë historinë.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close