Shperndaje në Facebook.

FOTO/ Nuhatësja e vdekjes, ‘dhuntia’ e rrallë e 24-vjeçares

Një 24-vjeçare australiane pretendon se mund të nuhasë vdekjen.

Ari Kala thotë se ndjen një aromë si të ëmbël kur qëndron pranë një njeriu që do të vdesë së shpejti

Shqisa” e saj u zbulua kur ajo ishte në moshën 12-vjeçare dhe vizitoi xhaxhain e saj të vdekur.

Ari e përshkruan fuqitë e saj psikike si një “barrë”, sepse ajo nuk është në gjendje të shpëtojë jetën e personit që nuhat dhe kurrë nuk i tregon njerëzve që do të vdesin së shpejti, pasi nuk i takon asaj ta bëjë këtë gjë.

“Është një dhunti e padobishme, nuk i ndihmoj dot njerëzit”, thotë 24-vjeçarja.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close