Shperndaje në Facebook.

Gruaja 106-vjeçare pretendon se çelësi i jetëgjatësisë është jeta pa meshkuj

Madeline Dye asnjëherë nuk ka pasur takime dhe vetëm një herë ka vizituar lokalet e natës, edhe atë për të kremtuar datëlindjen e saj të 90-të.

Mendon se arsyeja e jetëgjatësisë së saj është shmangia e stresit që vjen nga lidhja dhe martesat.

Ajo u lind në jug të Sheffield në Angli më 1912, të njëjtin vit kur u fundos anija Titanik.

Kur ishte e re jetoi në atë rajon së bashku me nënë dhe motrën, pasi babai i saj Earnst humbi jetën në Luftën e Parë Botërore. Madeline është 106-vjeçar dhe jeton në shtëpinë e pleqve.

Njëra nga sekretet e saj të jetëgjatësisë është edhe shëtitja – çdo ditë ecën 3.2 kilometra.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close