Shperndaje në Facebook.

Hallakatet Linda Morina fut lekët në… (VIDEO)

Linda Morina është kthyer në një personazh shumë të diskutuar në media, e siç duket, ka qenë pikërisht fama dhe vëmendja që media i ka dhënë, ajo që ka ndikuar në rritjen e popullaritetit të saj si dhe në karrierë.
Prej pak kohësh ajo ka nisur të jetë e ftuar në klube të ndryshme nate dhe lokale, ku performon për publikun e saj.
Edhe pse herë pas here të bën të dyshosh nëse është duke kënduar apo jo, e rëndësishme është që pa gjë nuk ka dalë.
Shikoni Videon për më shumë:

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close