Shperndaje në Facebook.

Hoxhë Shefqeti: Ma mirë me vdek vajza jote, sesa me u martuar me krishter (Video)

Një prind musliman pyeti hoxhë Shefqet Krasniqin, se çka duhet të bëjë ai, pasi që vajza e tij është e martuar për një të krishter. Por përgjigjie e hoxhës në drejtim të pyetësit, ka qenë e papritur dhe shumë e rëndë.
Hoxhë Shefqeti, ka thënë se më mirë është që ti vdes vajza, se sa të mbetet e martuar me një krishter.
Shiko videon me poshte.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close