Shperndaje në Facebook.

I dërgoi gabimisht të dashurit mesazhin që kishte për shoqen, vajza ndërmerr vendimin tragjik

Disa njerëz i ekzagjerojnë problemet e jetës së përditshme më shumë se të tjerët. Ndonjëherë këta persona arrijnë deri aty sa presioni mendor i kaplon si qenie e i detyron të dëmtojnë veten.

Diçka e ngjashme i ndodhi një vajze të quajtur Charlotte e cila i dha fund jetës pasi i dërgoi aksidentalisht një story Snapchati të dashurit të saj.

Ajo do ia dërgonte storyn shoqes së saj të ngushtë ku i thoshte se e kishte tradhtuar të dashurin e saj natën e kaluar me një tjetër djalë dhe ndihej shumë në faj po t’ia thoshte.

Vajza regjistroi zërin e saj dhe ia dërgoi të dashurit, ai e dëgjoi dhe adoleshentja filloi t’i shpjegonte se gjithçka kishte ndodhur aksidentalisht pasi kishte qenë e dehur.

Më pas ajo i dërgoi një mesazh lamtumire dhe ai e nuhati se kishte diçka që nuk shkonte.

Pasi i shkoi në shtëpi ai e gjeti atë të varur në një pemë.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close