Shperndaje në Facebook.

Ishin duke punuar tokën për të mbjellë me perime, shokohen nga ajo që gjejnë të groposur (VIDEO)

Ishin duke punuar tokën për të mbjellë me perime, shokohen nga ajo që gjejnë të groposur
Banorët e një qyteti në Afrikën e Jugut janë habitur tej mase nga ajo që gjetën kur po punonin tokën.
Gjatë punës me lopatë njëri prej tyre goditi diçka të butë dhe kjo gjë i shokoi.
Ndiqni videon më poshtë, është gjithçka e vërtetë.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close