Shperndaje në Facebook.

Ja arsyet më të frikshme pse duhet ti hidhni menjëherë sfungjerët e trupit!

Ajo heq qafe qelizat e vdekura të lëkurës, gjoja ndihmon në nxitjen e qarkullimit dhe ka për qëllim ta beje lëkurën më të butë.

Në fakt, rreth 98 përqind e dermatologëve do t’ju paralajmëronin për përdorimin e tyre.

J. Matthew Knight, nga Instituti i Dermatologjisë Knight, foli për Postën e Nju Jorkut dhe shpjegoi se pse këto pajisje duhet të hiqen për mirë.

Duke i përdorur ato për qelizat e vdekura të lëkurës,mund te kapen në bollëkun e rrjetave.

“Pastaj duke i vendosur ato në dush,nje mjedis i ngrohte dhe me lagështi , bakteret, majat dhe myku që të shtohen”

Nëse i përdorni pas rruajtjes, të gjitha këto mikrobe mund të çojnë në infeksione dhe acarim te lekures.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close