Shperndaje në Facebook.

Jo me Medën, Lulja e pret iftarin e parë me këtë person në Francë

Lulja e Medës u bë e komantuar për shkakt të tij.

Ajo është tejet aktive në Instagram dhe poston vazhdimisht detaje nga përditshmëria e saj, përcjell ORAvip.

Gruaja e Medës është shoqëruar me koleget e tij më shumë se vetë ai.

Ajo tani ka marrë një udhëtim për në Francë bashkë me Vjollca Haxhiun dhe iftari i parë i Ramazanit i zuri në këtë qytet.

Nga atje na njofton Lulja, ja sa bukur po duken këto dyja.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close