Shperndaje në Facebook.

Kështu e kalon derën e bllokuar djaloshi i vogël, mënyrë interesante

Në momentin që babai shkoi në tualet, trevjeçari kaloi nëpër hapësirat e ngushta dhe doli në rrugë.
“U shtanga kur e pashë që ishte përjashta, ndërsa dera ishte e mbyllur me çelës”, ka thënë ai, i shqetësuar nga veprimi i të birit.

Më pas, ai i kërkoi të kalonte sërish nëpër derë për tu bindur se si e kreu këtë lëvizje dhe e filmoi për t’i treguar atyre që nuk besojnë.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close