Shperndaje në Facebook.

Kishte pirë lëng karote çdo mëngjes për tetë muaj, pastaj kishte ndodhur e papritura

Ann Cameron, e famshme si autore e shumë librave për fëmijë, është bërë edhe më e famshme si mbijetuese e kancerit.

Në qershor të vitit 2012, kur kanceri e kishte arritur fazën e tretë, ajo ishte operuar.

Ky nuk kishte qenë ballafaqimi i saj i parë me këtë sëmundje fatale. Në vitin 2005, burri i saj kishte vdekur nga kanceri në mushkëri pavarësisht se ishte trajtuar me kimioterapi.

Ann nuk kishte dashur të shkojë në të njëjtën rrugë si burri i saj dhe kishte refuzuar t’i nënshtrohet kimioterapisë.

Historia e saj ishte shkruar në një blog të quajtur ChrisBeatsCancer, ku njerëzit japin alternativa të ndryshme për shërimin e kancerit.

“Unë e kisha refuzuar shërimin me kimioterapi. Fillimisht ndihesha mirë, mirëpo, pas gjashtë muajve kanceri ishte shpërndarë në mushkëri dhe kishte hyrë në fazën e katërt”, ka thënë ajo.

Ajo ka treguar se si e ka kaluar shumicën e kohës duke kërkuar trajtime alternative të kancerit derisa kishte hasur në historinë e Ralph Core, 26 vjeçar me kancer në lëkurë.

Ralph Core kishte shkruar sesi e kishte shëruar kancerin duke konsumuar 2.5 kilogramë lëng karote çdo ditë.

Pasi që e kishte dëgjuar historinë e tij, edhe Ann kishte filluar të konsumojë lëng karote çdo ditë dhe pas tetë jave doktorët i kishin treguar që kanceri kishte ndaluar të përhapet.

Veç kësaj, edhe gjëndrat e kancerit kishin filluar të zvogëlohen.

Katër muaj më vonë, gjithçka kishte filluar t’i kthehej normales dhe tumori vazhdonte të zhdukej.

Ishin vetëm tetë muaj më pas kur rezultatet e CT-së kishin treguar se kanceri i saj ishte larguar plotësisht.

Përgjigja e kësaj është se lëngu i karotës ka veti anti-kanceroze për shkak të nivelit të lartë të përmbajtjes së karotenoideve.

Pirja e këtij lëngu e rrit nivelin e karotenoideve në gjak, të cilat janë pigmente organike, e që e pengojnë formimin e qelizave të kancerit.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close