Shperndaje në Facebook.

Kjo fytyrë e vajzes 9-vjeçare ishte përdorur për të promovuar abortin, prandaj mami i saj bëri një hakmarrje brilante

Çdo nënë e vetme në këtë botë do t’a dojë atë që kjo mami bëri për vajzën e saj. Ju duhet ta shihni këtë.

Mediat sociale janë ndoshta një nga shpikjet më të mira moderne nga njerëzit. Por ndonjëherë mund të bëhen jashtëzakonisht të këqija.

Kohët e fundit, në Twitter është përdorur pamja e Sophias, një vajzë 9-vjeçare me aftësi të kufizuara për të promovuar abortin. Mendoni për prindërit e asaj vajze!

“Ajo kishte 22 operacione,” tha Weaver për CNN. “Ajo ka një tub të ushqyerit. Ajo ka dy deformimeve dhe sindromës Rett “, shtoi nëna e saj.

Ka postuar shumë tweeta në mbështetje të vajzës së saj.

“E kam bllokuar atë. Unë vetëm shpresoja se ishte zhdukur “, tha nëna. “Por nuk u hoq kurrë. Llogaria mbeti. “Weaver thoshte se Twitter madje i kishte dërguar një mesazh duke thënë se posti nuk shkelte politikat e tyre. Koha kaloi, por Twitter ishte ende në lartësi, dhe llogaria e dëmshme pas saj ishte ende aktive.

Në fund, Twitter duhej të fshinte postin dhe të pezullonte llogarinë!

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close