Shperndaje në Facebook.

Kryhet për herë të parë transplantimi i penisit, s’do e besoni dot atë që ka ndodhur brenda sallës

Për herë të parë është kryer transplantimi i organit gjenital mashkullor. Transplantimi është kryer tek një 40- vjeçar, i cili kishte humbur organin e tij gjenital 7 vite më parë.
Edhe pse dhuruesi ishte i bardhë dhe pacienti me ngjyrë mjekët kanë vendosur ta kryejnë këtë operacion.

Mjekët kanë shpjeguar se pas 6 muajsh, pacienti do të jetë në gjendje të kryej marrëdhënie seksuale.

Pacienti ishte me ngjyrë dhe dhuruesi i bardhë, por nuk kishim zgjidhje tjetër.
Kishte shumë pak donatorë për këtë transplantim.

Jemi të lumtur që operacioni shkoi mirë dhe që gjendja e pacinetit është normalizuar”,- ka thënë profesori Andre van der Merwe.

4o – vjeçari e ka pranuar që transplantimi ta kryejë edhe pse kishte diferencë ngjyrash midis ngjyrës së lëkurës së tij dhe penisit.

Operacioni ka zgjatur 9 orë për shkak të ndërlikimeve, por gjithçka ka shkuar mirë në fund dhe pacienti është ndjerë shumë i emocinuar kur ka parë penisin e tij të ri

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close