Shperndaje në Facebook.

Kur hyn Shqipëria në BE, Meri jep përgjigjen që gëzon të gjithë shqiptarët (Video)

Astrologia e njohur shqiptare, Meri Shehu shquhet për parashikimet e saj bazuar në vendosjen e yjësisë që ka të bëjë kryesisht me shenjat e horoskopit.

Por, sot Meri ka bërë një parashikim si të pazakontë teksa ka parashikuar fatin e Shqipërisë lidhur me negociatat për Bashkimin Europian.

E ftuar në Wake Up, astrologia Meri shprehet:

Unë si astrologe do rriskoj gjithmonë për të thënë se kur mund të futet në BE. Mua më dilte shumë më shpejt, më dilte me 21, pra në vitin 2021.

Ndoshta u pleksa dhe pak me numrat unë, por shumë shpejt me dilte.

Mua më del për 3 vite e gjysmë. Unë po rriskoj me këtë se mbase njerëzit nuk do e besojnë.”

Shperndaje në Facebook.