Kuriozitete


Këta janë personat që paragjykojnë gjithmonë

Ata janë të organizuar dhe planifikojnë çdo gjë paraprakisht. Mendojnë me kokë dhe jo me zemër dhe për fat të keq, ata shpesh fyejnë dhe mbajnë pakënaqësi në vetvete. Kini kujdes kur flisni me Virgjëreshën,…Mos u martoni kurre me keto 5 femra

1.Mos u marto me nje femer qe rri gjithe diten para pasqyres sepse ajo nuk ka kohe te mendoje per ty. 2-Mos u marto me nje femer qe e ka gjithe diten mendjet tek parate…