Shperndaje në Facebook.

Mahnit kjo maturante, a është ky fustani më unik deri tani…

Maturantëve e sidomos femrave u merr shumë kohë përzgjedhja e asaj se çfarë do të veshin në mbrëmjen e maturës.

Disa duan të duken bukur, disa tërheqë e disa prej tyre të veçantë.

E maturantja në foto ka arritur t’i gërshetoj të trija këto elemente në një, me fustanin, grimin dhe stilin e saj të flokëve.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close