Shperndaje në Facebook.

Motra e vogël qante dhe nuk mund të flinte, shikoni çfarë bën vëllai i saj për ta qetësuar!

Rivaliteti i vëllazërimit është një gjë e vërtetë, por dashuria midis vëllezërve dhe motrave eshte gjithashtu e vertete. Kjo është një nga ato tregime që do të ngrohin zemrën tuaj.Disa foshnje lindin me sfida që mund të shkaktojnë shumë vështirësi në jetën e tyre. Dhe kjo merr të gjithë familjen për t’i ndihmuar ata të kalojnë keto veshtiresi.

Kjo vajze e vogel vuan nga xhuxhizmi, i cili është një problem që rezulton me shtat të shkurtër. Gjithashtu mund të shkaktojë shumë çështje të ndryshme shëndetësore gjatë gjithë jetës së një personi. Në rastin e kësaj foshnjeje, ishte gripi që shkaktoi probleme.

Gripi që ka qenë i përmasave epidemike ben qe kjo vajze te dergohet menjehere ne spital. Ajo kishte qenë duke përjetuar ethe dhe probleme me gjumin,gjë që po shkaktonte shumë shqetësim dhe stres për nënën e saj.

Edhe atje foshnja ende kishte probleme me gjumin dhe nena nuk dinte si ta qetesonte per te fjetur. Shumë herë, kur prindërit janë të shqetësuar dhe të stresuar edhe foshnjat mund ta ndiejnë këtë dhe të ushqehen nga këto ndjenja. Kjo do të ndikojë në disponimin e tyre dhe mënyrën se si ndjehen

Vëllai i madh, jo më shume se tre ose katër vjeç, ndjente se motra e tij kishte nevojë për ndihmën e tij. Ai e mori motren e tij per ta qetesuar dhe foshnja vuri kokën mbi vëllanë e saj, duke thithur gishtin e saj dhe filloi te flinte. Nena e tyre hapi kamerën e saj për të regjistruar momentin e bukur qe ta ndante me boten. Ishte vëllai i saj i madh ai qe duhej ta ndihmonte të pushonte së tepërmi për të shkuar në gjumë.

Vëllezërit dhe motrat kanë një lidhje që nuk ndahet me askënd tjetër.

Në këtë situatë, vëllai i madh i mori këto mësime seriozisht duke ndihmuar motrën e tij në kohen e krizes dhe nevojave te saj.

Ne të gjithë e kemi dëgjuar fjalën e vjetër se duhet një fshat për të rritur një fëmijë dhe kjo nuk perfshin vetëm të rriturit,por dhe motrat e vellezerit pak me te medhenj.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close