Shperndaje në Facebook.

Ndjeu një lëvizje të çuditshme teksa po flinte, kur ngriti jastëkun s’u besoi syve

Një grua po flinte shumë e qetë në shtëpinë e saj në Eumundi të Queensland, kur ajo papritmas ndjeu një lëvizje të çuditshme nën jastëkun e saj.

Drita e gjumit u ndez dhe ora u fiksua në telefonin celular: ishte 3 e mëngjesit.

Ajo pa përreth dhe nuk mundi të shihte asgjë, kështu që vendosi të kthehej në gjumë.

Pak para se të fikte llambën, ajo pa diçka të zezë të dilte nën jastëkun e saj. Kur e ngriti, u trondit nga ajo që pa: ishte një piton.

Gruaja u largua e tmerruar dhe historia e saj u bë virale. Siç është raportuar nga faqja Sunshine Coast Snake Catchers, nuk ishte hera e parë që ajo pa gjarprin.

Ai kishte qenë në çatinë e shtëpisë së saj për një kohë të gjatë, por ai nuk kishte hyrë kurrë.

Ajo tha:

Gjarpërinjtë nuk duan të na lëndojnë. Ndonjëherë ata pëlqejnë të na vizitojnë”

Ndoshta ajo ka të drejtë, por pse të rrezikojmë?

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close