Shperndaje në Facebook.

Nëna bën një postim në Facebook për ‘luftën’ e vajzës së saj 5-vjeçare! Por ja çfarë i shkruajnë asaj në komente

Lauren Lodder shkroi në postin e saj i cili u be viral se vajza e saj ishte duke lidhur lidheset e kepuceve te saj me duart e saj te vogla,por se kishte bere dot.

‘Kjo këpucë është e keqe! “-bertiti ajo,dhe un e lashe te ‘luftonte’ .

“Fëmijët tanë nuk do të jetojnë me ne përgjithmonë, ne nuk do të jemi gjithmonë aty për të rregulluar problemet e tyre, për t’i ndihmuar ata të shmangin gabimet ose t’i lidhin këpucët e tyre , edhe nëse mundemi, ne nuk duhet t`i ndihmojmë”, shkruante ajo.

Lodder i tha “Good Morning America” në lidhje me postin e saj në Facebook:

“Nuk pres që postimi im të jetë kaq i diskutueshëm, por duket se disa prindër nuk pajtohen me stilin tim të prindërimit.

Unë dyshoj se ishte përdorimi i fjalës ‘luftë’. Për disa, duket se ka një kuptim negativ.

Kur them se vajza ime ‘luftoi’, dua të them se ajo u sfidua, ajo duhej të bënte disa përpjekje në punën e saj, duhet te besh gabime dhe te mesosh prej tyre.

Ish-profesori i kolegjit të shkrimit dhe literaturës tha për “GMA”.

“Unë i kuptoj se këta prindër po përpiqeshin të ndihmonin, por ajo që ata po bënte aktualisht është parandalimi i fëmijëve të tyre që të kenë përvoja të rëndësishme dhe të nevojshme të të mësuarit – përvojat e mësimit që duhej të kishin filluar shumë kohë më parë”, shpjegoi ajo.

“Deri ne momentin qe vajza ime te shkoje ne kolegj, dua që ajo të dijë se unë do të vazhdoj ta mbështes atë dhe ta dua atë në çdo mënyrë, por arritjet e saj janë arritjet e saj dhe dështimet e saj janë dështimet e saj dhe ajo duhet t’i dale zot vete “.

Lodder mendon se problemi është se prindërit kanë frikë nëse fëmija i tyre nuk ben diçka menjëherë, që do të dëmtojë vetëbesimin e tyre.

Ndërsa Lodder tha se e kupton se asnjë prind nuk dëshiron ta shohë fëmijën e tyre të mposhtur, shtoi ajo, “te mesuarit zhvillohen gjatë luftës, gjatë periudhës së gjykimit dhe gabimit”.

Ajo vazhdoi të shtonte: “Unë jam gjithmonë aty për fëmijët e mi. Unë gjithmonë do të jem aty për t’i treguar rrugën, por unë nuk do të bëj punën e tyre për ta”.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close