Shperndaje në Facebook.

Nëna i jep djait të saj sjellshëm $ 5 për të shpenzuar, por kur ai blen diçka ‘të pazakontë’ ajo habitet dhe i kërkon shjegim!

Nëna Aldrian e dinte se kishte një fëmijë te sjellshem ,prandaj ajo ra dakord ti blinte nje dite ndonje dhurate gjatë pazarit. Kur ai paraqiti kërkesën e tij nena u hutua krejtesisht.

Ajo mendonte se do të donte një lodër të vogël, ose ndoshta një qese me karamele, edhe pse e dinte se djali i saj ishte i sjellshëm, ajo nuk mendonte se ai ishte aq i ndryshëm nga të gjithë fëmijët e tjerë të vegjël që ajo njihte.

Në fund të udhëtimit, ai u soll mire ,kështu që Aldriana i dha Dasonit 5 dollare dhe i tha atij të merrte diçka me to.

Aldrian nuk u befasua kur pa Dason duke ecur ne raftin me karamele, por ajo nuk mund të fshehte konfuzionin e saj kur ai ecte përsëri ne të me pesë pako ‘Tic Tac’ në duart e tij

Ajo u përpoq të kërkonte një shpjegim, duke e ditur se ‘Tic Tacs’ nuk ishin karamelet e preferuara të Dawson-it.

Djaloshi vuri në dukje një grup zjarrfikësish që qëndronin në një distancë të shkurtër.

‘Karamelet, -tha ai, ishin për ta’.

Djali i saj donte të përdorte paratë e veta për t’i marrë diçka atyre.

Aldrian i beri një foto djalit të saj të qeshur me krahët e tij të mbushura me Tic Tacs, para se ai te shkonte per t’ua dhene burrave,te cilen e publikoi ne Facebook.

Ndarja e tregimit më vonë në Facebook, ajo shpjegoi pritjen e ngrohtë që Dason mori nga zjarrfikësit.

Ai solli një buzëqeshje tepër të madhe në fytyrën e saj kur Aldrian dëgjoi djalin t’i tregonte se donte të ishte një zjarrfikës; kjo ishte ajo që donte si dhuratë, transmeton 10gjera.com.

Burrat vendosën te benin një fotografi me Dasonin, duke i thënë atij të plotësonte një kërkesë për ta, por pas kësaj, Aldrian shpjegoi se dhurata e vërtetë ishte se kishte rritur nje femije te tille.

Ajo përfundoi postin e saj duke thene:

Nuk është puna jonë që t’i forcojmë fëmijët tanë për t’u përballur me një botë mizore dhe të pashpirt. Është detyra jonë për të rritur fëmijët që e bëjnë botën shumë më pak të egër dhe të pashpirt.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close