Shperndaje në Facebook.

Ngjyra e dyllit të veshëve tregon shumë për shëndetin

Është një procedurë normale higjienike për të pastruar veshët tanë një herë në disa ditë. Megjithatë, jo të gjithë e dimë se dylli ka një funksion mbrojtës dhe mund të tregojë gjendjen e shëndetit tonë.

Me ndihmën e një veprimi, ju mund të kontrolloni ngjyrën e dylli tuaj dhe ne do ju shpjegojmë se çfarë domethënie ka ngjyra e tij.

Nëse dylli juaj është gri pa ndonjë nuance tjetër, nuk ka asgjë për t’u shqetësuar. Është ndoshta vetëm pluhuri. Kjo ngjyrë është një gjë e rregullt për të gjithë ata që banojnë në qytet, sepse ajri në qytete është mjaft i ndotur.

Nëse shkarkimi i veshit është i tepruar dhe me ngjyra të errëta, kjo mund të tregojë se trupi juaj po kalon një kohë shumë të vështirë.

Prandaj duhet të përpiqeni të kaloni disa ditë në një mjedis të qetë dhe paqësor.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close