Shperndaje në Facebook.

Një krijesë gjigante shfaqet në breg të një plazhi, ekspertët tregojnë se çka është

Deaville ka thënë: “Është e vështirë të thuhet kur ngordhi, por është e sigurt se ka qenë e vdekur për disa kohë”.
Ai e përshkroi këtë si një ngjarje “të dhimbshme” dhe tha se rreth pesë deri në gjashtë balena kanë të njëjtin fat, çdo vit.

Trupi i një balenë gjigante, me trup të dekompozuar, është shfaqur në breg pranë Hartland Quay, Angli, e zbuluar nga kalimtarët, që thuhet se ishte sjellë nga baticat.

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell , eksperti i balenave Rob Decville, ishte një nga të parët i cili identifikoi kafshën e ngordhur, e cila thuhet se është rreth 9 metra e gjatë, duke thënë se bëhet fjalë për një balenë.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close