Shperndaje në Facebook.

Njerëzit kujtojnë se janë motra, por ato janë nënë e bijë. Mund ta dalloni se kush është vajza? (Foto)

Ajo është 43 vjeç dhe akoma i kërkohet karta e identitetit për të parë nëse ka moshën e duhur për të hyrë në një club.

Sarah Niblock nga Manchester duket sikur akoma nuk i ka mbushur 20 vjeç. Kur ajo del me të bijën shpesh i marrin për motra.

Ajo rrëfen se sekreti pse ajo është “gjithmonë” 20 vjeç, është sepse 2 vajzat e saj Holly dhe Milla i japin këshilla mode qoftë në makeup qoftë në veshje.

Vajza e saj Holly rrëfen se nuk është e lehtë të kesh një mama aq të bukur, madje njëherë kur ishte në një takim me partnerin e saj, ai gjatë gjithë kohën e kaloi duke e pyetur për mamanë e saj.

Sarah është nëna e 3 fëmijëve dhe shpesh akuzohet për operacione plastike, por në fakt është diçka gjenetike.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close