Shperndaje në Facebook.

Nuk besonte në Zot, moderatori dëbon të ftuarin nga emisioni

Një burrë që nuk besonte në Zot është përzënë nga studioja e një televizioni.

Mohammed Hashem, një ateist i deklaruar, ishte i ftuar në emision në Egjipt për të folur mbi këndvështrimin e tij, por sapo nisi ta shpaloste atë, moderatori iu sul duke i thënë që të shkonte te psikiatri.

Mohammed tha:

Nuk ka prova shkencore për ekzistencën e Zotit. Nuk kam nevojë për fenë për të pasur vlera morale dhe për të qenë një anëtar i vlefshëm i shoqërisë”

Prezantuesi iu kthye:

Si mund ta thuash këtë? Kush të ka krijuar ty? Si ka mundësi që ti ekziston në Univers? Më vjen shumë keq që në programin tonë kemi një egjiptian të tillë. Pikëpamjet e tua janë herezi dhe shkatërruese. Po jep shembull të keq për rininë. Unë të këshilloj që të ikësh nga këtu dhe të shkosh direkt te psikiatri”.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close