Me këtë punë fitoni 100 mijë $ në vit

Kur Noel Molina i merr erë plehrave, i merr erë dhe parasë. Shumë para madje. Prej gati 10 vitesh Molina dhe kolegu i tij, Tony Sankar mbledhin plehrat e Nju Jorkut. Ata kanë parë dhe…


Kjo është familja e Xhihanit në jetën reale (Foto)

Seriali ‘Fate të kryqëzuara’ u ka rrëmbyer zemrat e ndjekësve të telenovelave turke. Personazhet kryesore të këtij seriali janë Xhihani dhe Gylsereni Në serial trajtohen zhvillime interesante ndërsa dyshja fillojnë të dashurohen në njëri tjetrin…