Shperndaje në Facebook.

Pamjet e mrekullueshme nga Veriu i Shqipërisë, Rama tregon videon që askush nuk e priste

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën duke treguar transformimin e Alpeve. Në videon prej 2 minutash tregohet si ato janë shndërruar në një destinacion të mrekullueshëm turistik.

“Mirëmëngjesi dhe me këtë përmbledhje në 120 sekonda të transformimit fantastik të Alpeve shqiptare, nga një zonë e harruar, e braktisur dhe e izoluar, në një destinacion të jashtëzakonshëm turistik gjithëvjetor, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close