Shperndaje në Facebook.

Pas divorcit gruaja fiton vec një copë toke të vogël. Por ja çfarë ndërtoi ajo për tu hakmarrë ndaj ish-burrit të saj të babëzitur, nuk do ta besoni

Kjo grua dhe burri i saj i mëparshëm jetonin ne nje shtëpi normale.

Kur ata vendosën të divorcoheshin, burri vendosi që ta mbante ai shtëpinë ,duke i lene ish-gruas se tij një copë të vogël te tokës.

Në mendjen e tij, ai mendonte se ajo nuk do te ishte në gjendje të bënte asgje me ate hapesire te vogel.

Por pak e dinte që kjo grua ishte shumë më e zgjuar nga c’mendonte ai. Ajo mori nje vendim absolutisht qesharak .

Ajo përdori hapesiren e vogël të tokës për të ndërtuar një shtëpi që është e gjitha 55 inç e gjerë.

Shtëpia u projektua ne forme hakmarrjeje ndaj ish-burrit. transmeton 10gjera.com.

Shtëpia ka terhequr shume turiste për shkak te struktures se saj te vecante.

Shtëpia u ndërtua në vitin 1925,asaj iu është dhënë edhe një pseudonim absolutisht i përsosur: The Spite House.

Shtëpi ofron vetëm 860 metra katror të dhomave në brendësi.

Kjo shtëpi ka qenë e ndarë me kate dhe me hyrje te vecanta, gjë që lejon ata që banojnë këtu për të marrë me qira ndonjeren prej tyre.

Ajo ka nje numer te madh banjosh,dhe hapesira te mjaftueshme ne dhomat e ndenjes per mobiljet.

Kuzhina është pak e ngushtë, por ofron nje hapësire te mjaftueshme per tu perdorur.

Shtëpia tashmë eshte e shitur ,nga një banor i ri vitin e kaluar.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close