Shperndaje në Facebook.

Prindërit humbin 3 fëmijë në një aksident vdekjeprurës. 6 muaj më vonë, ndodhi një mrekulli që i habiti të gjithë!

Në vitin 2007, një aksident tragjik me makinë mori jetën e tre fëmijëve të bukur. Të mbërthyer në pikëllim e zemerim, prindërit e tyre humben te gjitha shpresat, por pas gjashtë muajsh më vonë, u zbulua një mrekulli.

Aksidenti vdekjeprurës që shkatërroi familjen Coble u zhvillua në ditën fatale të 4 majit 2007, ishte ditelindja e njerit prej femijeve.

Lori po voziste fëmijët e saj ,Kyle 5 vjec, Katie 4 dhe Emma 2 dhe nenen e saj, Cindy, në shtëpinë e tyre në Kaliforni, pas një shëtitjeje për të festuar ditëlindjen e Kyle.

Ndërsa Lori ishte duke pritur ne trafik në autostradë, një kamion me ngarkesë të madhe prej 20 tonësh, që po e ngiste me një shpejtësi prej 70 miljesh në orë, u përplas në pjesën e prapme makines të tyre.

Përplasja i la fëmijët të lënduar rëndë, Lorin pa ndjenja dhe dhe Cindyn me brinjë të thyera, sipas Oprah Winfrey Show.

Ata u derguan në tre spitale të ndryshme. Në spital, një mjek i tha bashkëshortit të Lorit, Chris, “Më vjen keq, por Katie ka vdekur”.

Por tragjedia nuk mbaroi në këtë minutë, babai i shkrete mori një telefonatë nga një mjek në Spitalin Saddleback.

Mjeku tha, “Më vjen keq, por Emma ka vdekur”. Sa për Kyle, mjekët i thane se truri i tij nuk po furnizohej me oksigjen ”

Të zhytur në pikëllim, çifti u detyrua të varroste fëmijët e tyre të vegjël.

Ndërsa çifti qëndronte së bashku i pikelluar, një mrekulli erdhi gjashtë muaj më vonë per ta.

Lori ishte shtatzënë, dhe rastësisht me trinjake, dy vajza dhe një djalë.

Çifti e mori mrekullinë si një shenjë nga lart.

Pothuajse një vit pas aksidentit, Lori lindi trinjaket, të quajtur Ashley, Ellie dhe Jake, duke iu perafruar emrave te Kyle, Emma dhe Katie.

Megjithëse asgjë nuk mund të zëvendësonte Kyle, Emma dhe Katie, ardhja e Ashley, Ellie dhe Jake me siguri e ndihmoi çiftin të shkonte përpara me dashuri, gëzim dhe buzeqeshje.

Përmes kësaj historie të mrekullueshme, Chris shpreson të motivojë të tjerët që të mos heqin dorë nga shpresa edhe në ditët më të errëta të jetës së tyre.

Duket se Kyle, Emma dhe Katie luajtën një rol në këtë fund të mrekullueshëm, duke shëruar përfundimisht zemrat e prindërve të tyre të pikëlluar!

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close