Shëndetësi

Ja si ti shëroni këmbët e plasaritura

Një problem i zakonshëm i lëkurës janë këmbët e plasaritura që zakonishtë paraqesin problem te shumica e femrave,transmeton parrotlla.Pa dyshim,ato mund të jenë të dhimbshme dhe të pa këndshme për syrin. Në vazhdim ju paraqesim…


Cilat dhimbje i shuan lëngu i patates me banana?

Edhe pse konsultat me mjekun dhe trajtimi mjekësor është i domosdoshëm, ky ilaç i bërë në shtëpi mund të jetë shumë efikas dhe mund t’ju ndihmojë në lehtësimin simptomave dhe ulçerat gastrike. Banania dhe lëngu…

Ilaçi natyral që largon gërhitjen

Gërhitja mund të jetë mjaft qesharake, por ajo gjithashtu mund të shkaktojë probleme serioze në shëndetin e njeriut. Disa njerëz gërhijnë me zë të lartë duke ua bërë të pamundur gjumin edhe partnerëve të tyre….