Shperndaje në Facebook.

Shenja të bardha tek vezët? Ja çfarë janë ato në të vërtetë

Vezët janë të pasura me proteina dhe shumë ekspertë janë dakord se proteinat janë një zgjidhje e mirë për mëngjesin para drithërave të mbushura me sheqer.

Por shumë artikuj mund të kenë parë për shenja të bardha tek vezët që sigurisht ju kanë frikësuar duke shkruar se mund të jetë krimb ose parazit, e në fakt ajo është “chalaza”

Chalaza gjendet në të verdhën e vezës dhe sa më të dukshme janë chalazat, vezët janë aq më të freskëta.

Prandaj, nuk duhet të frikësoheni fare nëse ka diçka të tillët në vezët që ju i hani sepse ajo është një gjë e mirë, përkundrazi gjërave që keni lexuar më parë

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close