Shperndaje në Facebook.

Shikoni çfarë i ndodh trupit tuaj në 30 ditët e agjerimit të Ramazanit

Trupi përdor kohën e agjërimit për të hequr kolesterolin e keq nga venat e zemrës dhe gjakut. Gjatë kohës së agjërimit lukthi pastron veten nga papastërtitë e grumbulluara.

Veshkat rrisin sasinë e nxjerrjes së kripës dhe ujit. truri krijon masa mbrojtëse ndaj sulmit në tru dhe stresit.

Agjërimi zvogëlon rezistencën ndaj insulinës duke e ulur rrezikun e diabetit 2. Trpu ul rrezikun e pezmatimit duke bërë që të jetë më rezistent ndaj sëmundjeve.

Agjërimi ndihmon në heqjen e toksinave që grumbullohen në trup.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close