Shperndaje në Facebook.

Shkon për të bërë mësuar gjininë e binjakëve në maternitet, i ikën zëri nga ajo që i thonë mjekët

Një grua në Çeki mendonte se priste dy binjak, por ka mbetur pa fjalë në momentin që ka parë ekon.

Barku i saj ishte më i madh seç duhej, por as mjekët nuk e mendon se gruaja do të sillte në jetë 5 fëmijë.

Kur u vizitova herën e parë më thanë se do bëhesha me binjak, por kush shkova për të mësuar gjininë e tyre, më thanë se nuk pres dy fëmijë, por pesë.

Nuk e prisja, por mund të them se isha shumë e lumtur kur ma thanë”,- ka thënë gruaja.

Fëmijët e saj lindën dhe gëzojnë shëndet të plotë. Emrat e tyre janë Deniel, Michael, Alex dhe Martin.

Edhe pse gruaja ishte përgatitur vetëm për dy fëmijë ka mundur t’ia dal edhe me pesë fëmijë.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close