ShowBizVIP-at shqiptare që kanë të njëjtën moshë

Ditëlindja dhe mosha e VIP-ave si shqiptarë edhe të huaj, përgjithësisht dihet e në shumë raste harrohet. Nëse do t’i krahasonim këto femra shqiptare me “shoqet” e tyre të të njëjtës moshë, të cilat nuk…


Hallakatet Linda Morina fut lekët në… (VIDEO)

Linda Morina është kthyer në një personazh shumë të diskutuar në media, e siç duket, ka qenë pikërisht fama dhe vëmendja që media i ka dhënë, ajo që ka ndikuar në rritjen e popullaritetit të…