Shperndaje në Facebook.

Striptisti që u abuzua nga gratë e 8 Marsit: Më kafshuan dhe më ngulën thonjtë

Lotan Carter, një striptist britanik që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve me momentet e publikuara, ku disa gra e kafshonin për 8 mars, ka folur për televizionin ITV.

Ai u shpreh se është kafshuar dhe gërvishtur shumë herë nga femrat e dehura në skenë, në mënyrë abuzive.

Carter tha:

Kur ngjiten në skenë është shumë errësirë dhe nuk e dallon dot se sa të dehura janë. Po të prekeshin femrat ashtu si preken striptistët meshkuj, do të ishte bërë nami”

Në një klub në Middlesbrough u desh ndërhyrja e policisë për të ndarë një sherr që kishte nisur teksa pjesëmarrëset po shijonin shfaqjen me striptistë meshkuj.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close