Shperndaje në Facebook.

Të gjithë sytë nga vajzat e motrave Bregu, më të bukura s’kishit parë

Motrat Bregu janë emra mjaft të njohur dhe të lakuar në media.

Majlinda Bregu dhe Ornela janë dy femra shumë të sukseshme në jetën e tyre profesionale.

Fakti se tashmë jetojnë larg njëra tjetrës, pasi Ornela jeton prej vitesh në Spanjë duket se nuk ka ndikuar aspak në marrëdhënien e tyre.

Motrat janë aktive në rrjetet sociale dhe falë tyre janë bërë të njohura e të dashura për publikun dhe vajzat e tyre.

Vajza e Ornelës ka festuar 18 vjetorin e lindjes dhe për të është organizuar një super festë. Jashtë saj nuk mund të mbetej dhe Kejda. Dy kushërirat nuk mund të dukeshin më bukur. Mes tyre janë shkëmbyer mesazhe urimi.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close