Shperndaje në Facebook.

Treni niset 25 sekonda më herët, kompania detyrohet të kërkojë falje

“Nuk ka asnjë justifikim. Ne do të analizojmë plotësisht dhe do të përpiqemi që të mos e bëjmë këtë përsëri”, njoftoi kompania japoneze e hekurudhave.

Kompanitë hekurudhore në Japoni kanë qenë gjithmonë të njohur globalisht për saktësinë e saj të patëmetë. Kjo është arsyeja pse, për shkak të një treni që u nis 25 sekonda përpara orarit, kompania hekurudhore JR West ka kërkuar falje për ‘gabimin e rëndë’ .

Ky gabim i rëndë, siç u përkthye nga Sora News, ndodhi kur treni nga stacioni Notogawa u nis drejt Stacionit Nishi-Akashi në 7:11:35, në vend që të nisej në 7:12:00 në mëngjes, shkruan Mashable .

‘Asnjë justifikim’
– Nuk ka asnjë justifikim. Ne do t’i vlerësojmë tërësisht veprimet tona dhe do të përpiqemi për të parandaluar një incident të tillë që ndonjëherë të ndodhë” – thotë njoftimi për shtyp.

Diçka e ngjashme ka ndodhur vitin e kaluar, kur treni u nis 20 sekonda më herët. Për shkak të mosveprimit, kompania gjithashtu shprehu keqardhje të thellë për incidentin.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close