Shperndaje në Facebook.

Une dhe gruaja ime kemi 50 vjet martuar dhe jemi që të dy diabetikë. Kjo është kura më e mirë që na ka rregulluar nivelet e sheqerit në gjak

E vetmja zgjidhje që mund të rregullojë nivelet sheqerit në gjak tek diabetikët.

Diabeti është një sëmundje kronike që vjen ngaqë pankreasi nuk sintetizon sasinë e insulinës që ka nevojë trupi i njeriut, e prodhon atë me cilësi të ulët ose nuk është në gjendje ta përdorë atë në mënyrë efektive.

Nëse jeni një person i diagnostikuar me diabet, ne do të ndajmë recetën që bëri të shërohet nga kjo sëmundje një çift i martuar prej 50 vjetësh të cilët ishin diabetikë.

Përbërësit:

-2 banane
-2 mollë me lëkurë
-1 grusht me lakër të kuq
-5 kivi
-1/2 litër ujë

Metoda e përgatitjes: 

Vendosni të gjithë përbërësit në një blender, derisa të shihni një pije të butë dhe të lehtë.

Kjo pije mund të merret çdo ditë pavarësisht nga koha, megjithëse është e këshillueshme që të merrni me stomak bosh në mëngjes dhe ta merrni atë direkt pasi ta keni përgatitur, sepse nëse prisni më shumë, secili prej elementëve do të humbë përfitimet e tij.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close